vacanta la munte

plec marti la prima ora spre brasov. o sa fac cu mina bucurestiului din mers si ajung la destinatie pe la ora 13:00. o sa alerg pe acolo doua zile dupa care sper sa plec spre vatra dornei.

o plimbare de citeva sute de kilometri. o sa am acces limitat la net asa ca bucurati-va de filmul care urmeaza sa fie postat peste numai 20 minute pe boio.ro (mai ales finalul, ala cu gafele si balbele de la filmari : D )

astept de un an vacanta asta asa ca o sa fie una supeeer!

ceva recomandari de cazare in zona brasov sau vatra dornei? dar de vizitat? ce e frumos in zona?

sa fiti cuminti!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*