ContactFlow – suna mai elegant de pe iPhone

Apple nu a mai schimbat sau modificat felul in care arata contactele de pe telefon. ContactFlow reuseste sa modifice afisarea contactelor intr-un mod elegant.

Aplicatia iti arata prietenii si rudele sub forma de fotografii asemanatoare cu Cover Flow-ul din iTunes. Daca apesi pe poza poti sa vezi numerele de telefon, adresa de mail sau alte detalii ale contactului respectiv.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Da un retweet la postul meu de aici: http://twitter.com/boioglu/status/16626602368573440 (nu trebuie sa postezi linkul asta pe twitter, ci sa apesi butonul de ReTweet)

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele zece comentarii valide sunt premiate. Nu ai castigat? Stai aproape de boio.ro si mai ales de contul de twitter @boioglu. In zilele dinaintea Craciunului vei vedea mai multe coduri oferite pe twitter si pe boio.ro.

update: castigatorii sunt: Alex, Vlad Dulea, Radu, Bogdan, claud3lu, Mousey, Cristian Herman, TD, Adrian din Arad si scalpel_diem. Ii astept cu un email pina pe 25 decembrie ca sa intre in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @prN: daca citeai boio.ro mai cu atentie vedeai ca exista so concursuri fara twitter. dar unii vor totul gratis. mai trebuie sa iti dai si interesul ca sa castigi ceva.

1 Trackback / Pingback

  1. Revendica un cod de Craciun | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*