ContactFlow – suna mai elegant de pe iPhone

Apple nu a mai schimbat sau modificat felul in care arata contactele de pe telefon. ContactFlow reuseste sa modifice afisarea contactelor intr-un mod elegant.

Aplicatia iti arata prietenii si rudele sub forma de fotografii asemanatoare cu Cover Flow-ul din iTunes. Daca apesi pe poza poti sa vezi numerele de telefon, adresa de mail sau alte detalii ale contactului respectiv.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Da un retweet la postul meu de aici: http://twitter.com/boioglu/status/16626602368573440 (nu trebuie sa postezi linkul asta pe twitter, ci sa apesi butonul de ReTweet)

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele zece comentarii valide sunt premiate. Nu ai castigat? Stai aproape de boio.ro si mai ales de contul de twitter @boioglu. In zilele dinaintea Craciunului vei vedea mai multe coduri oferite pe twitter si pe boio.ro.

update: castigatorii sunt: Alex, Vlad Dulea, Radu, Bogdan, claud3lu, Mousey, Cristian Herman, TD, Adrian din Arad si scalpel_diem. Ii astept cu un email pina pe 25 decembrie ca sa intre in posesia codurilor.

20 Comments

  1. Am dat rt , dar nu pot copia linkul pentru ca sunt de pe telefon . Adresa de twitter este twitter.com/bancuritari . O zi placuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*