Jailbreak in 2011

Am discutat si la iMeetUp despre asta: chiar ai nevoie de Jailbreak? Eu ii inteleg pe cei care depind de o solutie de deblocare, dar dupa cum vedem si astea apar tot mai greu si sunt mai riscante.

Eu nu am mai Jailbreakuit telefonul de mai bine de 8 luni si nici nu simt nevoia sa o fac. Da, imi lipsesc 2 chestii:

– SB Settings si faptul ca pot sa puteai sa dai Enable / Disable la WiFi, 3G si sa ajustezi Brightness

– Povestea cu ascunsul icoanelor. Dar si alea le-am ascuns intr-un folder pe ultimul home page.

La iPad nu am mai avut nevoie de jailbreak de cind a venit 4.2.1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @Dorin Titiriga: exista o modalitate. Se cheama telefon Factory Unlocked. Decizia trebuie luata atunci cind cumperi telefonul. Eu am luat-o in urma cu un an si ceva, am platit mai mult, dar acum nu am nicio bataie de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*