Cydia pentru Mac

Jay Freeman (Saurik) a anuntat ca va lansa Cydia pentru Mac in curind. Aplicatia urmeaza succesul Cydia pentru iOS si se vrea a fi o alternativa pentru aplicatiile de Mac care nu sunt acceptate in Mac App Store.

OK, ideea este buna. Mac App Store va avea limitarile lui si poate ca exista developeri care vor sa treaca de aceste limitari si sa-si lanseze aplicatia in mod organizat, intr-un App Store alternativ.

Diferenta dintre Mac si iOS devices este ca pe Mac poti sa instalezi aplicatii fara niciun App Store. Atunci de ce am avea atita nevoie de Cydia? Oricine poate sa instaleze acum absolut orice fel de utilitar sau de joc pe computer. Pe de alta parte, daca metoda unui App Store pentru Mac este atit de buna, de ce nu a aparut pina acum? Chiar e nevoie ca Apple sa scoata un App Store ca sa avem si varianta neoficiala?

Saurik ar trebui sa isi aduca aminte ca primele AppStore-uri alternative de pe iPhone au disparut. Cydia a avut succes doar dupa ce a invatat din greselile altora. Poate ca o lansare la momentul de fata nu este chiar potrivita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Adi
    lasa baiatu in pace sa faca reaq cydia pe mac ca e bun de stocat drivere pt. PC-uri. Prietenii stiu de ce. :)

1 Trackback / Pingback

  1. Mac App Store | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*