iPad 2

Ma intreaba lumea daca sa-si cumpere iPad acum, de Craciun sau sa astepte pina apare versiunea urmatoare.

Raspunsul meu e invariabil acelasi: depinde de tine! Ai nevoie de un iPad? Te ajuta in munca ta sau crezi ca iti va imbunatatii felul in care stai pe net, vezi filme sau citesti carti? Atunci ia-l acum! Mie iPad mi-a facut viata mai usoara, mi-a adus aminte cit de mult imi place sa citesc si mi-a aratat ca pot sa ma uit la filme fara sa tin in brate un laptop care se incinge.

Nu se stie cind va aparea iPad 2. Daca ne luam dupa rata update-urilor la iPhone sau iPod, atunci avem unul nou in Aprilie – Mai. Daca ne luam dupa MacBook Air … vine in 3-4 ani. Apple stie ca daca va scoate iPad 2 exact la un an de la aparitia primei versiuni, dupa aceea clientii se asteapta sa primeasca cite unul pe an. Ceea ce poate deveni prea solicitant pentru ei.

Ce ar putea sa aduca un nou iPad? Poate o camera (sau doua) si poate un slot de card. Crezi ca ai nevoie de ele? Atunci asteapta pina in primavara. Exista zvonuri ca iPad 2 va fi doar un update modest. Daca numesti o camera si un display cu o rezolutie mai mare un update modest, atunci zvonurile sunt oarecum corecte.

Un gadget trebuie cumparat atunci cind ai nevoie de el. Evident, nu strica sa te interesezi care este frecventa cu care apare un update de gadget. In cel mai rau caz, daca nu il cumperi pe cel nou, macar beneficiezi de o reducere frumoasa la prima versiune sau astepti sa-l cumperi la mana a doua de la cei care isi iau un iPad 2 si vor sa scape de primul iPad.

Eu nu simt nevoia unui update pentru iPad acum. Nu imi aduc aminte cind am avut nevoie de camera ultima data pe iPad sau de un ecran cu o rezolutie mai mare. Asa ca astea nu ar fi criterii suficiente ca sa imi iau unul nou. Stii ca la iPhone am sarit 3G si voi sari de la 3GS direct la ceea ce vine dupa iPhone 4.

Asadar depinde numai de tine daca merita sa iei un iPad de Craciun sau sa astepti iPad 2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Un gadget trebuie cumparat atunci cind ai nevoie de el.

    Not really. De cele mai multe ori cumperi un gadget că ești geek, nu de nevoie. :)

    Cât despre iPad 2, la cum știm Apple, cel mai probabil va mai fi o singură versiune de update de iOS pentru iPad 1 (cam la fel cum se întâmplă cu iPhone)

    Nu imi aduc aminte cind am avut nevoie de camera ultima data pe iPad

    Nu ai avut nevoie pentru că știai că nu e acolo. Dar ia gândește-te cât de cool ar fi o video conferință pe skype (sau prin inovatorul facetime :D ) pe ipad.

  2. Daca aveai iPhone 4 simteai nevoia unui iPad cu retina. Eu nu pot sa mai privesc iPad-ul ca inainte de retina display mi se pare ca vad toti pixelii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*