Concursul de luni dimineata

Pe boio.ro sunt oferite o gramade de promo-coduri. Atunci cind castigatorii nu sunt atenti si nu le revendica in timp, codurile se duc la cititorii fideli. E pacat sa se iroseasca, mai ales ca au valabilitate limitata.

Codurile de astazi vor face citeva persoane fericite pentru ca aplicatiile sunt Super. Ca de obicei, regulile sunt simple: nu revendica decit ce iti trebuie si atunci cind iei ceva, lasa un comentariu ca sa stie toata lumea.

Ultimate Motorcycle Specs: PTHF67XMM6NE

Ultimate Wrestlers Collection: PJKMKMY67X66

Download Meter pentru iPhone si iPad:

MPAL439FYRLM

T9R3FXM6NEFP

Nu ai castigat? Nicio problema! Concursurile pe boio.ro sunt din ce in ce mai dese.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*