Download Meter – tine consumul de GB in frau

Vine Craciunul, ai nevoie sa cauti repede o informatie pe net despre un anumit produs sau vrei sa raspunzi mai repede la emailurile cu urari. Stiu, se cam duc MB si GB in luna decembrie. boio.ro iti ofera, din nou, o sansa sa castigi Download Meter.

De citeva luni eu folosesc Download Meter in fiecare zi. Am nevoie sa monitorizez traficul pe care il fac cu iPad-ul, chiar daca e nelimitat. Stiu ca pot sa setez tot felul de tipuri de contorizari pentru WiFi sau 3G/Edge si informatiile sunt foarte precise.

Download Meter merge excelent cu iPhone si cu iPad. Aplicatia de 1.99 dolari a fost in top 10 in Italia, Germania, Belgia si alte 49 tari. Daca nu te impaci cu limba engleza, Download Meter vine cu interfata in alte 13 limbi.

Stii deja regulile clasice de concurs, iar de data asta boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri.

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Download Meter” pentru iPhone sau iPad http://is.gd/ijipF pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: Virgil, Voinea, Mircea si Cristi. Ii astept cu un email pina pe 12 decembrie pentru a intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Pentru cei care nu ati castigat Download Meter puteti descarca Data Control App care este gratuita azi (08.12.2010) … la descriere zice “Available FREE for a limited time!!!”

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de luni dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*