ColorEyes – ochi verzi la tot cartierul

Prietenei tale i-ar sta mai bine cu un ochi albastru si unul verde? De azi poti sa te ocupi de asta direct de pe iPhone. Nu ai nevoie de Photoshop si nici de cunostinte de grafica. Totul se rezolva simplu, cu ColorEyes.

Aplicatia pote sa schimbe pe loc culoarea ochilor in albastru, verde sau chiar rosu de vampir. Poti sa faci o poza si apoi sa modifici ochii. Imaginea rezultata poate fi trimisa pe email, pusa pe Fcebook sau Twitter si chiar adaugata la un contact din Address Book.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga ColorEyes pe boio.ro http://is.gd/izFhh “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primul, al 3-lea si al 5-lea comentariu valid sunt premiate cu cite un cod. Update: codurile au fost adjudecate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.