Wow, asta e un iPad?

Folosesc un iPad de cind a aparut pe piata. Il iau cu mine pe unde merg, stau pe net, citesc carti si vad filme.

Interesanta mi se pare reactia celor din jur atunci cind il vad. E clar ca toata lumea stie ce e un iPad – la-u vazut la TV sau prin magazine. De fiecare data insa primesc acelasi input:

“Wow, asta e un iPad?” sau “iPad? Super. Prietenul meu are unul”. Nimic neobiscuit pina aici. Dupa care, toata lumea ma intreaba “Si ce stie sa faca?” Ce poti sa arati mai intai unui om care te intreaba asta in lift? Si mai ales, daca stii ca ala e un iPad, cum de nu ai aflat pina acum ce poate sa faca?

Invariabil, discutiile se termina in doua feluri. Fie primesc un “Cool, o sa-mi cumpar si eu unul” sau “Mda, dar nu are USB”.

De ce ai avea nevoie de USB cind jucaria are WiFi si 3G?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. ÃŽntreb si eu ca nu m-am lamurit: pe lâng? faptul ca po?i face cu el tot ce faci cu un iPhone, po?i instala Office si edita un .xls, spre exemplu?! ÃŽncerc sa în?eleg dac? îl pot folosi si ca pe un computer…

 2. De ce ai avea nevoie de USB cind jucaria are WiFi si 3G?

  Ex: copiezi pozele de pe camera. Fie prin usb fie prin card reader. Da, se poate prin wifi, dar nu ti se pare ca e un pas suplimentar inutil ?

 3. Exista software disponibil in AppStore care iti permite sa deschizi si sa editezi fisiere xls, doc, ppt (adica formatele consacrate de Microsoft Office). Deci da, poti avea Office pe un iPad (ca si pe un iPhone), dar nu produs de Microsoft, ci de alte firme. Oricum, si pe PC lume incepe sa foloseasca solutii Office alternative, cea mai cunoscuta fiind Open Office.

 4. Multam Adrian, multam Alex pentru info; ?tiam de Open Office, nu am încercat insa niciodat?. ÃŽncerc sa în?eleg dac? iPad-ul poate inlocui laptopul meu (care e folosit 80% pentru web, bloguri, mail si doar 20% word si excel)…

 5. Adrian am cautat sa te intreb pe alte topics , dar nu am gasit . Poti sa recomanzi un video converter pt iPad?
  pe net sunt 1 milion de variante,dar nu stiu care e ok…testata de cineva, sau usor de folosit…

  multumesc

 6. Nu ai nevoie de computer sa pui continut pe iPad. Conditia este sa faci jailbreack si sa detii connection kit. Asa poti conecta un flash disk sau un HDD extern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*