windows vista sp1

a aparut deja pe net. eu din fericire nu am vista. ma joc cu xp-ul deocamdata.

link

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. ÃŽn 2 zile am încercat de 8 ori să instalez Windows Vista. Am încercat cu 8 arhive diferite, pe calculatoare diferite, mai exact pe 3. Ori nu am reuÅŸit eu să ii dau de cap, ori instalarea se oprea la sfârÅŸit, la ultimul pas? Rămânea blocat la preparing … ÃŽn fine, să revenim la subiect indiferent de service pack-uri sau de ce o să ofere eu nu o să trec pe Vista. De ce ? Dacă mi se bloca la instalare, nu vreau să ÅŸtiu cum face la rulare.

  2. Vista mănâncă prea mulţi rami pentru ce ştie să facă. Nu merită, încă. Same as you, sp1 nu mă interesează :) XP / Gentoo user :)

  3. E o asemănare destul de mare între Vista şi Mandriva, cel puţin la partea de grafică Mandriva consumă extrem de puţine resurse şi are o grafică de invidiat, poate chiar mai bună ca a XPului.

  4. Xp este cu mult mai bun de cat Vista.Si pana cand vor aparea 95% din programe pentru Vista atunci poate voi trece la vista until then..Xp rules

  5. Dar ce sunteti asa suparati pe vista, mie chiar imi place fata de xp, xp-ul ma enerveaza ca nu imi vede mai mult de 3 gb ram si eu am 8 gb, despre vista nu pot sa zic ca zboara dar e mult mai securizat decat xp

1 Trackback / Pingback

  1. office 2007 sp1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*