9 Comments

  1. ÃŽn 2 zile am încercat de 8 ori să instalez Windows Vista. Am încercat cu 8 arhive diferite, pe calculatoare diferite, mai exact pe 3. Ori nu am reuÅŸit eu să ii dau de cap, ori instalarea se oprea la sfârÅŸit, la ultimul pas? Rămânea blocat la preparing … ÃŽn fine, să revenim la subiect indiferent de service pack-uri sau de ce o să ofere eu nu o să trec pe Vista. De ce ? Dacă mi se bloca la instalare, nu vreau să ÅŸtiu cum face la rulare.

  2. Vista mănâncă prea mulţi rami pentru ce ştie să facă. Nu merită, încă. Same as you, sp1 nu mă interesează :) XP / Gentoo user :)

  3. E o asemănare destul de mare între Vista şi Mandriva, cel puţin la partea de grafică Mandriva consumă extrem de puţine resurse şi are o grafică de invidiat, poate chiar mai bună ca a XPului.

  4. Xp este cu mult mai bun de cat Vista.Si pana cand vor aparea 95% din programe pentru Vista atunci poate voi trece la vista until then..Xp rules

  5. Dar ce sunteti asa suparati pe vista, mie chiar imi place fata de xp, xp-ul ma enerveaza ca nu imi vede mai mult de 3 gb ram si eu am 8 gb, despre vista nu pot sa zic ca zboara dar e mult mai securizat decat xp

1 Trackback / Pingback

  1. office 2007 sp1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*