Concurs: “Push Pirate” pentru iPhone

Joculetele simple din AppStore se inmultesc pe zi ce trece si daca nu e cineva care sa-ti atraga atentia asupra lor, nu fac altceva decit sa ingroase numarul aplicatiilor uitate. Push Pirate este unul dintre cele pe care trebuie sa le ai pe iPhone dintr-un singur motiv: poti sa-l joci oricind si nu conteaza daca il inchizi si te apuci de altceva.

Jocul de tip Arcade are incorporat sistemul OpenFeint, asa ca te poti intrece cu alti playeri. Tot ce ai de facut este sa nu lasi piratii sa-ti invadeze vasul. In momentul in care ii vezi ca vor sa coboare pe punte, ii impingi peste bord. Imi place pentru ca este bine desenat si muzica este pe masura.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Push Pirate. Regulile sunt cit se poate de simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Push Pirate” pe boio.ro http://is.gd/ekXko @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Cititorii care lasa comentariul 1, 5 si 10 castiga cite un cod. Atentie: comentariile nu apar decit in momentul in care eu le moderez eu si ordinea lor poate fi vazuta doar daca dai Disable la JS pentru a inlatura IntenseDebate (Stiu, e un bug pe care lucrez sa-l indepartez).

castigatorii sunt: Traian, SergiuD si….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.