CityPodcast – Yes You Can cu Andrei Chivu

Andrei Chivu este unul dintre oamenii pe care ii vezi acolo unde trebuie sa fie societatea civila. E in strada, la proteste, apoi merge sa ajute familiile nevoiase din judet sau gandeste un proiect de piste de biciclete la malul marii.

Victor Maxim discuta cu Andrei Chivu despre toate acestea in episodul 2 din podcast-ul Yes You Can.

Yes You Can este primul podcast din Romania care atinge subiectul voluntariatului, civismului, ONG-urilor si a tuturor oamenilor care fac ceva pentru cei din jur.

Victor, realizatorul acestui show are o experienta bogata in domeniu, asa ca discuta de la egal la egal cu toti cei care ne trec pragul studioului.

Iti recomand acest episod cu Andrei Chivu. El a fost inregistrat inainte ca invitatul sa fie implicat intr-un accident rutier. Bicicleta cu care el se deplasa a fost lovita de o masina condusa de un politist. Nu a fost ceva intentionat, dar situatia este cu atat mai ironica tinand cont de faptul ca Andrei este cel care a propus ideea pistelor de bicicleta in Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*