CityPodcast: TechVolution – Gabriela Oprea ajută elevii și studenții să se perfecționeze la școală prin platforma TeachU

TechVolution Podcast - un podcast din rețeaua CityPodcast
TechVolution Podcast - un podcast din rețeaua CityPodcast

Episodul 52 din podcastul TechVolution o are ca invitată pe Gabriela Oprea de la TeachU. Ce mi-a placut la cum lucrează ea? Faptul că a reușit să adune mai mulți studenți și profesori și să-i convingă că elevii au nevoie de profesori non-conformiști care înțeleg importanța online-ului și vor să ajute fără să primească în schimb absolut nimic.

Apropo, toate show-urile din rețeaua CityPodcast sunt, din luna iunie, prezente pe Anchor, așa că le poți asculta în iTunes, Apple Podcasts, Spotify, Overcast și pe multe alte platforme de podcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*