“Wag the Dog” pentru Ponta

Ai vazut filmul “Wag the dog”? Il recomand.

Pe scurt, este vorba despre un candidat la presedintia SUA care e implicat intr-un scandal sexual si pentru a distrage atentia de la el, inainte de alegeri, angajeaza un regizor care sa inventeze un razboi.

Expresia “wag the dog” este folosita in anumite cercuri si se poate traduce prin “coada care da din caine”.

Imagineaza-ti acum un scenariu: Ponta este atacat din toate partile si impins la demisia de onoare. Nu o face pentru ca:

1. Nu are onoare?

2. Nu se tine de obicei de cuvant?

3. Daca isi da demisia pierde tot: functie, partid, sustinere si poate ajunge si in arest preventiv pentru faptele de care este acuzat?

Noi nu avem alegeri prezindetiale, dar atentia romanilor poate fi distrasa. Incepe Ioan Rus printr-o declaratie la Digi 24. Spune ca sotiile romanilor care lucreaza pe afara sunt curve. E luat la misto Rus, e urat de toti si isi da demisia.

A mai trecut o zi in care lumea a uitat putin de demisia mult asteptata a lui Ponta.

Vine ziua de vineri. Adrian Nastase posteaza pe blogul personal un text de o virulenta fara precedent la adresa lui Banciu de la B1. Probabil ca acesta va fi subiectul zilei de astazi.

Mai trece o zi… lumea mai uita…

Wag the dog

1 Comment

  1. Am vazut filmul si de fiecare data cand se intampla ceva pe scena politica la noi, ma gandesc la film si-mi spun ca este posibil sa fie asa ceva la mijloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*