CityPodcast: OriginALL – Stelian Mociu, medicul care te ajută să învingi frica de anestezie

OriginALL - podcast din rețeaua CityPodcast
OriginALL - podcast din rețeaua CityPodcast

Doctorul Stelian Mociu este mereu pus pe glume și zâmbește tot timpul. Cel puțin în momentele pe care le-am petrecut la Ovidius Clinical Hospital. Am discutat în episodul 41 din podcastul OriginALL despre frica de anestezie.

Da, poate că te întrebi ce legătura are asta cu un podcast despre oameni interesanți. Ei bine, dr. Mociu ne explică metodele prin care poți să scapi de această frică și cum să treci printr-o operație mai ușor.

OriginALL face parte din rețeaua CityPodcast – prima rețea de podcasturi din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*