VIDEO Viralul romanesc care ia cu asalt lumea. Masina Ford si un clip de Laviniu Lazar

Un clip care pune in valoare motoarele EcoBoost facute la fabrica Ford de la Craiova a devenit viral. Si are si de ce!

Imaginile sunt pur si simplu geniale, iar realizarea lui, montajul si tot ce tine de fiecare cadru sunt epice. In video apare George Buhnici si pilotul Simone Tempestini, iar clipul a fost creat de echipa lui Laviniu Lazar.

Da, tot ceea ce creaza Laviniu este epic. Si ma mandresc ca l-am cunoscut in urma cu mai multi ani in SUA, atunci cand lucram amandoi pentru aceeasi companie.

Clipul a strans peste 19200 afisari in doar trei zile doar pe YouTube, dar are alte cateva zeci de mii pe Facebook. In plus a fost preluat de TopGear.com (nu varianta romana, ci cea britanica)

Ca sa intelegi cine este Laviniu Lazar, poti sa incepi cu video de mai jos (e din 2012 si de atunci a mai facut cateva chestii super misto) si sa mergi pe site-ul lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. uuu…din patria oltcitului….. destul de bune motoarele….de forduletz….subscriu langa radud

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*