CityPodcast – ParenTips – primul podcast de parenting din Romania

Am un copil de aproape 3 ani si de multe ori am cautat raspunsuri la anumite intrebari. Stiu, e simplu sa zici: citeste cartea X sau uita-te la video ala de pe YouTube.

E cu totul altceva atunci cand asculti un om care se pricepe si care iti da sfaturi pe intelesul tau. Si cum nu avem in living un psihoterapeut, un expert in parenting sau ceva similar, atunci un podcast precum ParenTips tine loc de experti.

Colega mea din reteaua CityPodcast, Mihaela Sandu, este mamica, dar si cunoaste foarte multa lume din categoria aia de experti in parenting sau subiecte legate de copii. Eu sunt convins ca voi asculta toate episoadele ei (nu numai pentru ca trebuie sa editez audio, ci pentru ca vreau sa stiu cum sa-mi cresc mai frumos copiii).

Imi place ca show-ul nu este facut pentru mamici. Poate sa-l asculte si un tata care vrea sa devina mai priceput si sa-si inteleaga mai bine copilul. Dar nu strica sa-l dai sotiei, mamei, vecinei tale care are sau asteapta un copil.

In episodul 1 din Podcastul ParenTips, Mihaela Sandu a invitat-o pe Georgeta Tudor, psihoterapeut. Subiectul este legat de Increderea in sine a copilului.

Asculta acest episod in iTunes, aplicatii precum Podcasts sau Overcast pentru iOS, Pocket Casts pentru Android sau Windows Phone. Nu uita sa dai Subscribe si un rating cat mai mare in iTunes. ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*