CityPodcast – ParenTips – primul podcast de parenting din Romania

Am un copil de aproape 3 ani si de multe ori am cautat raspunsuri la anumite intrebari. Stiu, e simplu sa zici: citeste cartea X sau uita-te la video ala de pe YouTube.

E cu totul altceva atunci cand asculti un om care se pricepe si care iti da sfaturi pe intelesul tau. Si cum nu avem in living un psihoterapeut, un expert in parenting sau ceva similar, atunci un podcast precum ParenTips tine loc de experti.

Colega mea din reteaua CityPodcast, Mihaela Sandu, este mamica, dar si cunoaste foarte multa lume din categoria aia de experti in parenting sau subiecte legate de copii. Eu sunt convins ca voi asculta toate episoadele ei (nu numai pentru ca trebuie sa editez audio, ci pentru ca vreau sa stiu cum sa-mi cresc mai frumos copiii).

Imi place ca show-ul nu este facut pentru mamici. Poate sa-l asculte si un tata care vrea sa devina mai priceput si sa-si inteleaga mai bine copilul. Dar nu strica sa-l dai sotiei, mamei, vecinei tale care are sau asteapta un copil.

In episodul 1 din Podcastul ParenTips, Mihaela Sandu a invitat-o pe Georgeta Tudor, psihoterapeut. Subiectul este legat de Increderea in sine a copilului.

Asculta acest episod in iTunes, aplicatii precum Podcasts sau Overcast pentru iOS, Pocket Casts pentru Android sau Windows Phone. Nu uita sa dai Subscribe si un rating cat mai mare in iTunes. ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*