CityPodcast – CulturALL cu Ionut Micu – de la acordeon la thrash metal si trupa Phoenix

Am omis sa amintesc ca a aparut primul episod din CulturALL – podcast-ul realizat de Adelina Tocitu. Si nu de alta, dar mie chiar mi-a facut placere sa il ascult pe John Micu.

Tipul e tobosar, dar si-a inceput cariera muzicala la acordeon. A trecut apoi prin cateva trupe pe cat de geniale, pe atat de diferite – Interitus Dei sau Phoenix. Acum, John are o scoala de muzica pentru copii.

Acest podcast este un pic mai diferit fata de celelalte din reteaua CityPodcast. Adelina Tocitu este un om de radio si are sculele si cunostintele necesare sa super-editeze un episod pana suna bine.

Poti sa asculti episodul direct in iTunes (pe computer), in aplicatiile Podcasts sau Overcast pentru iOS si poti sa alegi Pocket Casts pentru Android sau Windows Phone. Nu uita sa dai Subscribe si un rating cat mai mare in iTunes. ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*