CityPodcast – OriginALL – Razvan Popescu si expeditiile romanesti din Africa

Episodul de astazi din OriginALL este genul de episod pe care si mie imi face place sa-l ascult din nou, chiar daca eu l-am inregistrat in urma cu doua saptamani. Razvan Popescu Mirceni are o istorie deosebita si pofta cu care povesteste ce inseamna expeditiile romanesti din Africa este intrecuta doar de pasiunea pentru mediu (in special cel marin).

OriginALL face parte din CityPodcast.ro – Prima Retea de Podcasturi din Romania.

Asculta un episod din podcastul cu oamenii care schimba mentalitati si nu uita sa dai SHARE!

Razvan Popescu Mirceni. FOTO Adrian Boioglu
Razvan Popescu Mirceni. FOTO Adrian Boioglu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*