“VLOG de Jurnalist” cu Adrian Boioglu – Editia 3

Nu stiu cum se face, dar continutul video prinde la public. Am vazut o crestere la Editia a 2-a din “Vlog de Jurnalist cu Adrian Boioglu”. Asa cum era de asteptat, cele mai multe vizualizari au venit pe YouTube.

Editia cu numarul 3 ma gaseste pe teren, prin judetul Constanta, de la inceput de luna. Cateva intalniri, birocratie si hartii si apoi am aterizat in biroul Corinei Martin si am inregistrat un episod din Podcastul ALL Inclusive despre cum isi vor petrece rusii vacantele la noi. Am fost si la o dezbatere – circ care a avut loc in Portul Constanta si am incheiat cu o articol foarte lung pe Constanta NEWS.

Ti-a placut? Da un SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*