Vrei 2GB spatiu gratuit pe Google Drive?

Ce intrebare e asta? Sigur ca vrei!

Google iti ofera 15GB la inceput, dar periodic iti mai face un mic cadou. Astazi poti sa castigi 2GB in plus daca treci prin setarile tale de Security.

Tot ce ai de facut este, odata logat in contul tau de Gmail sa intri pe acest link si sa urmezi pasii de acolo. Dureaza un minut si apoi primesti spatiul gratuit in plus.

Spune si rudelor / prietenilor care nu stiu de oferta asta. E valabila doar pe 9 februarie 2016.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*