CityPodcast – OriginALL – Nicole Vasilcovschi este poeta care preda economie

Mi-a facut placere sa o am pe Nicole Vasilcovschi in calitate de invitat in episodul 3 din OriginALL – podcastul in care apar oamenii care schimba mentalitatea Romaniei.

Nicole nu schimba doar mentalitatile de aici, ci si pe ale unor studenti din China. Ea ii pregateste sa studieze in Statele Unite sau Australia.

Episodul 3 din OriginALL este pe site-ul retelei CityPodcast, in iTunes sau in acest articol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*