CityPodcast – ALL Inclusive – promovare turistica pe bani putini

Stiu oameni care taxeaza 10-20.000 euro pentru un clip de cateva zeci de secunde. Eu nu zic ca talentul nu merita rasplatit si ca, pana la urma, fraier e ala care plateste mai mult, nu cel care cere preturi ridicate.

La polul opus sunt oamenii care fac asta din pasiune si care reusesc sa creeze adevarate capodopere cu bani putini. Este si cazul lui Stefan Butu. El a facut un film de promovare pentru zona Jurilovca din Delta Dunarii si imaginile au devenit virale.

Oamenii din comuna au tinut sa le prezinte la Targul de Turism de la Viena si rezultatul a fost unul mult peste asteptari. Poate si datorita clipului realizat de Stefan si de prietenii sai Jurilovca poate sa castige acum mai mult din turism.

Discutia cu Stefan Butu reprezinta episodul 3 din podcastul ALL Inclusive, o discutie pe care o recomand tuturor oamenilor din turism.

Apropo, clipul despre care vorbim poate fi vazut in Show Notes, adica pe ALLInclusive.CityPodcast.ro/3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*