Adrian Boioglu la Dobrogea TV / Romania TV. Despre pensiile parlamentarilor

Am fost invitat de Cristian Hagi la Dobrogea TV / Romania TV in emisiunea News Desk. Am discutat alaturi de moderator si de jurnalistul Marius Florian despre modul in care parlamentarii au decis sa-si acorde pensiile de lux si despre ce au facut parlamentarii de Constanta in ultimul mandat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. “…si despre ce au facut parlamentarii de Constanta in ultimul mandat,,,”
    Au facut?
    Care parlamentari?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*