“Vlog de Jurnalist” cu Adrian Boioglu – Editia 2

A mai trecut o saptamana plina de hartii, intalniri, facturi si birocratie pe care nu pot sa o filmez pentru ca sunt niste informatii confidentiale pe acolo. Dar asta nu inseamna ca nu pot sa va arat o parte din celelalte chestii pe care le-am facut.

In Editia 2 din “VLOG de Jurnalist cu Adrian Boioglu” o sa vezi o vedeta TV – pelicanul Costica de la Microdelta Constanta si o sa-ti spun ce ma ajuta/inspira sa-mi scriu editorialele despre Apple pe care le public pe Softpedia News.

Apropo, prima editie din “Vlog de Jurnalist cu Adrian Boioglu” a strans peste 700 de vizualizari pe Facebook si YouTube, intr-o saptamana. Nu e mult, dar nici rau nu e.

Mi s-a spus ca sunt prea serios si ca episodul de 10 minute a fost prea lung. Ei bine, iata ca editia 2 e mai scurta. Asta si pentru ca nu s-au intamplat atat de multe chestii saptamana asta care meritau filmate.

Iti place? Vrei sa vezi si altele? Da-mi de veste in comentarii!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*