CityPodcast// Impresii dupa 17 ore

Lansarea oficiala a CityPodcast nu se poate spune ca a avut loc odata cu deschiderea proiectului catre public. Deocamdata aratam ce putem sa facem si verificam cata lume este interesata de acest proiect in premiera pentru Romania.

Ce am constatat insa, dupa primele 15 ore de la lansare, este fenomenal. Feedback-ul a fost unanim pozitiv. Lumea a descarcat si ascultat Podcast-urile cu toate ca ele nu au fost promovate activ, la scara larga.

Nu facem acum cifrele publice – nici nu ar fi relevante dupa doar 17 ore cind nu exista macar un episod 1 lansat pentru fiecare show si cind iTunes a indexat doar 4 dintre cele 7 show-uri.

Totul s-a facut pe pagina nou-creata de Facebook a retelei Facebook.com/CityPodcast, care, apropo, a ajuns la 100 de LIKE-uri (fara reclame sau posari platite) astazi si prin cele doua articole de pe boio.ro.

CityPodcast este, inainte de orice, un proiect de suflet, iar noutatea ideii de Podcast in limba romana si mai ales premiera unei retele de podcast-uri il face sa fie apreciat de oamenii care stau mai tot timpul online, dar si de cei care cauta continut de calitate.

Pentru mine este o noua aventura si ma bucur sa va am alaturi in ea. Lucrul efectiv la acest proiect a durat 7 luni, iar acesta este doar inceputul.

Ai ascultat cele 7 show-uri? Ce iti place cel mai mult? Ce astepti sa asculti din ele?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ascult podcasturi zilnic de cativa ani si va urez mult succes, dar sincer, dintre cele 7 optiuni initiale nimic nu pare foarte tentant deocamdata pentru mine personal, cel putin daca ma iau dupa descrieri. Dar poate o sa incerc totusi sa ascult cateva, de test…

  2. @Gabriel: ia macar primul episod (nu episodul 0, ci 1) din fiecare show. Apar toate pana la finalul saptamanii. Vezi ce-ti place din ele. Poate ca ai surprize placute.

  3. Felicitari si mult succes! Sunt convins ca lucrurile vor lua amploare dezvoltandu-se in directia dorita iar calitatea cu care ne-ai obisnuit se va vedea si in acest nou proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*