CityPodcast – OriginALL – Corina Martin candideaza!

A aparut primul episod din podcast-ul OriginALL – un show cu oameni inteligenti pe care vrei sa-i asculti pentru ca ei sunt cei care schimba mentalitatea Romaniei.

Am avut-o invitata pe Corina Martin, supranumita si “doamna turismului romanesc”, iar in cele cateva ore de la lansare evolutia ascularilor si a download-urilor este uimitoare. Am primit un feedback pozitiv pentru episod-ul in sine si ne-am bucurat sa auzim ca el a fost ascultat si prin cateva ministere din Guvernul Romaniei.

De ce? Pentru ca invitata noastra a anuntat, in exclusivitate, ca isi lanseaza candidatura pentru alegerile parlamentare. Ca independent.

De mentionat ca acest show a fost inregistrat pe data de 31 martie 2015 si difuzat abia acum, pe 2 iunie, dar Corina Martin si-a tinut promisiunea si nu a dezvaluit aceasta informatie decit atunci cind episodul a iesit pe piata.

Te invit sa descarci episodul 1 din OriginALL in iTunes, Overcast, Pocket Casts sau aplicatia ta preferata sau sa-l asculti direct in browser pe originall.citypodcast.ro. Am adaugat player-ul in acest articol pentru a-ti usura “munca”.

Va multumesc ca ne ascultati si nu uitati sa dati Subscribe in iTunes si sa dati un Rating de 5 stele! Ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*