CityPodcast – OriginALL – Corina Martin candideaza!

A aparut primul episod din podcast-ul OriginALL – un show cu oameni inteligenti pe care vrei sa-i asculti pentru ca ei sunt cei care schimba mentalitatea Romaniei.

Am avut-o invitata pe Corina Martin, supranumita si “doamna turismului romanesc”, iar in cele cateva ore de la lansare evolutia ascularilor si a download-urilor este uimitoare. Am primit un feedback pozitiv pentru episod-ul in sine si ne-am bucurat sa auzim ca el a fost ascultat si prin cateva ministere din Guvernul Romaniei.

De ce? Pentru ca invitata noastra a anuntat, in exclusivitate, ca isi lanseaza candidatura pentru alegerile parlamentare. Ca independent.

De mentionat ca acest show a fost inregistrat pe data de 31 martie 2015 si difuzat abia acum, pe 2 iunie, dar Corina Martin si-a tinut promisiunea si nu a dezvaluit aceasta informatie decit atunci cind episodul a iesit pe piata.

Te invit sa descarci episodul 1 din OriginALL in iTunes, Overcast, Pocket Casts sau aplicatia ta preferata sau sa-l asculti direct in browser pe originall.citypodcast.ro. Am adaugat player-ul in acest articol pentru a-ti usura “munca”.

Va multumesc ca ne ascultati si nu uitati sa dati Subscribe in iTunes si sa dati un Rating de 5 stele! Ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*