CityPodcast – ALL Inclusive – Primii pasi in agentia de turism

Primul episod adevarat (cu tot cu invitat) dintr-un show care tine de CityPodcast este cel realizat pentru ALL Inclusive. Am discutat cu Cristian Barhalescu despre cum te angajezi si ce trebuie sa stii despre o agentie de turism si, daca ai bani, cum te apuci de o astfel de afacere.

Iti recomand sa-l asculti pe allinclusive.citypodcast.ro/1, in iTunes, Podcasts, Overcast (pentru iPhone si iPad) sau Pocket Casts (daca ai un telefon cu Android sau Windows Phone) sau in playerul de mai jos.

Daca ti-a placut, hai sa discutam despre el in comentariile acestui post sau pe Facebook.com/CityPodcast.

Nu uita sa ii dai un rating in iTunes. Iar daca ii dai share pe Facebook sau Twitter intri in tragerea la sorti pentru tricoul CityPodcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*