cine foloseste iPhone?

pe linga adrian boioglu si un mare procent din cititorii boio.ro mai avem si vedete. lista e in lucru.

facem si noi una romaneasca? am auzit ca basescu are unu. evident deblocat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Sunt curios cate dintre aceste vedete folosesc IPhone-ul la mai mult decat a da si primi telefoane. Eu am vazut multe femei cu IPhone, dar am unele retineri in legatura cu intrebuintarea lor :)). Parerea asta mi-am intarit-o atunci cand m-a intrebat o domnisoara, in timp ce asteptam la o sectie de politie si ma uitam pe telefon, cum am facut de am atatea iconite pe ecran… o_O

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*