Apple pregateste lansarea iPhone 3G S in Romania. Orange doarme!

Primul pas in sensul asta este lansarea unui “Ghid de informaÅ£ii importante despre iPhone 3G S”. Brosura de 32 pagini are continut in limba romana doar in proportie de 90%. Restul este in engleza. Nu am inteles de ce…

Ghidul despre iPhone 3G S nu este acelasi lucru cu Manualul. El poate fi descarcat in format .pdf de AICI

Am intrat si pe orange.ro sa aflu mai multe despre viitorul produs. Guess what? Nimic! well, de fapt ei sunt ocupati cu manuale despre activarea iPhone pe Windows 98.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Nu…de fapt Orange nu zice nimic pana in ultimul moment ca sa vinda cat mai multe iPhone 3G inainte de aparitia iPhone 3G S …Deaia au si lansat un nou tip de abonament Orange dedicat iPhone 3G , cel de 20 Euro. Oricum procedeaza aiurea. Ca de fiecare data.

 2. Salut
  Din cate am vazut pe net (extern) Orange Ro va lansa iPhone 3GS in August (9-15 august undeva) desi la WWDC in prezentare aparea parca 9 Iulie .
  Bineinteles ca Orange Ro incearca sa profite cat poate cu super oferta pe care au lansat-o la 3G 309 Euro si ab de 20 Euro pe 24 luni …. What to expect…!!!

 3. Asa se intampla cand se creeaza toate premisele unui monopol. Credeti ca daca Orange nu era singurul distribuitor de iPhone in Romania isi mai permiteau sa fie asa aroganti? Nuuuuuuuuu!

  Raman la convingere mea ca iphone are fi trebuit distribuit la liber. Bag mana in foc ca vindeau de 3-4-5 ori mai multe terminale decat acum. Dar asta e ne descurcam si noi cum putem!

 4. lasati mai baieti, c-asa-i frumos. iphone-ul 3g s va ajunge in romania in august, tot atunci va fi disponibil in kenia si botswana. iar noi, impreuna cu cei de acolo vom fi foarte fericiti, mai ales noi, avand deosebita placere de a-l cumpara de la orange romania la doar 800 e fara conectare sau la 500 e cu abonament de 60 de euro luna x 24. nu-i asa ca e frumos?

  ps: asa se face un bussiness, cand ai in fata numai opincari.

 5. Poate ca Apple ne pregateste o surpriza pe 6 Julie.Poate Iphone 3Gs va fi oferit si de Vodafone….. Sau poate Orange, in stilul caracteristic, il vor lansa (fiind obligati de contract),doar pentru noi abonamente.

 6. Daca nu lanseaza orange i-phone 3GS pe 9 iulie cum zice apple, ar trebui facute reclamatii! nu le e rusine???

 7. eu consider ca Orange nu spune nimic deocamndata de iphone3GS deoarece incearca sa scape de stocul de iphone3G de 16GB care dupa cate am inteles se va scoate de la vanzare….. contraziceti-ma daca nu am dreptate … multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*