iChat. O prima sansa serioasa

Trebuie sa incep prin a spune ca sunt foarte dezamagit de Yahoo Messenger pentru OS X. Astept un update de cind l-am instalat prima oara si aplicatia parca devine din ce in ce mai slaba.

Nu cred ca Yahoo l-a updatat pentru OS X Lion, asa ca se misca tot mai greu si crapa din ce in ce mai des. Stim ca odata cu Lion, Apple ne-a dat optiunea de a folosi iChat si pentru Yahoo Messenger (orice, mai putin voice calls).

Chestia asta cu Voice Calls m-a cam tinut sa nu trec la iChat. De doua zile insa, am zis sa mai dau o sansa iChat. Si m-a cucerit!

– nu a crapat niciodata de cind il folosesc.

– se conecteaza la Yahoo messenger imediat

– nu are niciun lag in trimiterea mesajelor

– interfata nativa se integreaza perfect cu alte servicii si aplicatii din OS X.

Nu mai zic ca poti sa folosesti functia de Screen Sharing care merge atit de bine.

As mai avea nevoie de o integrare de Voice Calls si eventual integrarea Skype si nu mai am nevoie de niciun alt program pe computer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. pe iChat nu se poate sa pui un grup de prieteni pe offline, sau cel putin nu am gasit pana acum … problema aceasta exista si pe aplicatia de pe iPhone

 2. si eu am trecut la iChat in defavoarea Y!Mess si sunt foarte multumit de el. mai da rateuri la trimiterea fisierelor dar in rest totu e bine :D

 3. @Ervin: asa este, nu am gasit nici eu optiunea in cauza. Pe de alta parte, poti sa stai pe offline cu toti si sa vorbesti doar cu cine vrei tu. Nu mi se pare relevanta functia in cauza pt ca nu o folosesc deloc.

 4. Si eu sunt dezamăgit de messenger de când îl am. Eu neputând pănă acum să trec pe Lion bănuiesc că va trebui să îl suport, sau să cumpăr alt computer.

 5. eu nu sunt dezamăgit de Yahoo Messenger, îl folosesc de cca un an, nu țin minte să îmi fi crăpat vreodată, îmi place că are taburi separate pe fiecare interlocutor, fisierele le trimit fără nici o problemă, pot vedea arhiva de mesaje dacă mai caut ceva din urmă…nu văd ce oferă iChat în plus.

 6. Sincer? Nu am Mac. Am un hackintosh. Portarea nu permite folosirea procesorului meu decât cu snow leopard. E un Intel ce nu are arhitectura Core. O sa cumpăr un core2 quad si rezolv problema.

 7. Salut, problema la mine este ca am nevoie de voice call la yahoo messenger avand Os Lion iar functia asta este inactiva. Vreo idee in acest sens ce pot face? Alta aplicatie compatibila cu yahoo messenger si care accepta voice call?
  Multumesc

 8. Sunt sperane sa se rezolve problemele pentru voice cu un update la yahoo messenger sau macar cu iChat?
  ms

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*