chirurgia romaneasca pe internet

cautam zilele trecute o clinica sau un medic din romania care face un anumit tip de operatie. nu intru in nici un fel de detalii desrpre natura operatiei.

evident ca prima mea alegere a fost google. rezultatele au fost insa destu de dezamagitoare. am gasit 3 clinici care aveau website-uri. toate insa erau facute de cel putin 2 ani si ne-actualizate cam tot de pe atunci. in plus foarte putine referinte pentru medici, prezentari de cazuri etc…

am gasit cu greu date de contact si informatii legate de costul si durata operatiei. am trimis pina la urma 5 emailuri care contineau citeva intrebari de bun simt si am fost surprins sa perimesc raspunsuri de la o clinica si doi medici.

acum apare chestia interesanta. pretul operatiei nu coincidea nicaieri cu ceea ce era specificat pe site. in plus, medicii imi cereau un pret, iar clinica avea pret aproape dublu. dar nu conteaza banii atunci cind e vorba de sanatate, nu?

ceea ce m-a surprins era si faptul ca nici medicii, nici clinica nu intrau in amanunte legate de operatii. imi ziceau doar ca in suma aia intra analize sau nu, spitalizare si anestezie.

acum am de ales in a lua vechile cai babesti de a intreba prieteni si cunoscuti despre medici sau pot sa merg pe calea oficiala a email-ului si sa imi incerc norocul cu unul dintre cei 3 care mi-au raspuns.

grea decizie, mai ales cind e vorba de sanatate si chiar de viata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*