3 Gb de la wordpress

blogurile hostate pe wordpress.com se pot mari de astazi.

matt a anuntat ca spatiul oferit gratuit creste de la 50 mega la 3 giga. e bun, mai ales cind ai de pus poze si toate cele.

cu ocazia asta se vor bucura si cei care au domeniu .ro si redirectionare catre wordpress.com. oricum, baietzii de la automattic urmeaza politica gmail in privinta spatiului: un fel de more is… more. si asta nu poa sa fie decit de bine.

si avem promisiuni de mai mult…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*