cum e cu traficu

vali s-a suparat degeaba de data asta. cind si-a dat seama ca a facut o gafa a incercat sa o dreaga din… comentarii.

cu traficu e simplu. si daca nu ma crezi, ia exemplu unui alt blogger care a urcat fulminant in clasamente in numai 2 zile. acum vizitatorii lui se numara cu minus si e vorba de -50 mii!!!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @ marius Am aceeasi parere. Si ma mai enerveaza ca pe google analytics am mai multi vizitatori decat imi arata trafic.ro. Deci dupa cine sa ma iau?

1 Trackback / Pingback

  1. Ce se întamplă când ai trafic … - Mafihotz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*