Child of the 90s – noua reclama Internet Explorer

Lasand glumele despre Internet Explorer, noua reclama pentru browserul Microsoft este simpatica. Mai ales pentru cei care au trait in anii 90 si stiu despre ce vorbeste ea.

Nu stiu cine mai foloseste IE de cind Firefox si Chrome sunt la putere. Browserul are de pierdut cu cit nu merge decit pe Windows. Chiar si Safari are client de Windows si Mac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. E interesanta reclama, dar nu cred ca vor convinge lumea sa foloseasca IE niciodata….

    @daninho nu cred ca putem pune problema unei comparatii intre o aplicatie facuta pt IE si una facuta pt WebKit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*