Convertor valutar BNR pentru Alfred v2

Sunt placut surprins sa vad ca developerii romani isi dau interesul. Astazi Andrei Neamtu mi-a aratat noua lui creatie – un workflow pentru Alfred 2 care te ajuta sa convertesti o valuta in alta direct din Alfred.

“Dacă se folosește cuvântul cheie BNR atunci se va afișa doar conversia. Dacă se folosește cuvântul cheie BNRT atunci se va afișa valoarea conversiei la care se adaugă și TVA-ul. Moneda trebuie scrisă în formatul de 3 litere și nu contează dacă este scrisă cu litere mari, mici sau combinații. Pentru numere, folosiți . (punct) pentru zecimale.

Rezultatul numeric va fi salvat în clipboard pentru se putea da paste în orice loc doriți să îl folosiți.”

Poti sa descarci Convertorul BNR pt Alfred de pe site-ul lui Andrei. Daca nu merge, descarca-l de aici.

Tu ce idei de workflows pentru Alfred v2 ai?

Mi-ar placea sa vad si un custom search pe boio.ro care sa intoarca paragraful in care apare cuvintul, de exemplu. Sau un workflow care sa-ti deschida pagina de parlamentar, pagina personala si una cu ultimele stiri/legi propuse de un parlamentar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Link-ul de la pagina lui Andrei nu merge, sit-ul nu functioneaza.Ai cumva o alta locatie de unde putem lua convertorul valutar?
    Mersi

  2. Mersi Adi de bunavointa dar nu merge nici link-ul repus de tine.Apare ca site-ul este offline ori poate nu ma ” place” pe mine :) O sa mai incerc mai tarziu.

  3. Folosesc Cloud Flare pentru site si aparent au avut niste probleme in ultimele ore. L-am dezactivat si site-ul ar trebui sa mearga acum.

    Am facut si o actualizare la workflow, din graba si neatentie am uitat sa tratez conversia valuta -> valuta. Am sa va rog sa descarcati din nou workflow-ul de pe site-ul meu sau direct de la linkul http://fally.ro/Convertor_BNR.alfredworkflow

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*