Readability pentru iOS

Aplicatia apare in AppStore la 1 martie 2012. Este gratis.

Eu folosesc deja extensia de Chrome. E buggy, dar imi ofera citeva functii foarte necesare. Sunt curios daca ma convinge sa renunt la Instapaper. Probabil ca nu, dar e bine sai ai alternative serioase pentru aplicatiile tale preferate.

Daca nu stii deja ce este Readability, iti recomand sa instalezi Extensia de Chrome si sa urmaresti clipul lor de prezentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cind citisem titlul, mi-a apărut in fata ochilor întrebarea: Dar tu parca spuneai de Instapaper. Mi-ai răspuns, tot in articol, deși trebuie sa recunosc faptul ca mă agaseaza multitudinea de variante, care la un moment dat fragmenteaza continuitatea unei experiente cu un anumit interes, cu o anumită aplicatie… Am in momentul de fata trei aplicații pt twitter, si pur si simplu nu reușesc sa mă hotarasc.
    Așadar, dacă avem Instapaper sau Read It Later, de ce am mai avea nevoie si de Readability?

  2. UAU!

    Mii de multumiri pentru ca mi-ai atras atentia asupra lui. Cu siguranta il voi descarca si folosi.

  3. @Mircea: Read it Later este doar o copie dupa Instapaper. aplicatia Readability a fost facuta de developerul Instapaper. Cu siguranta nu avem nevoie de mai mult de unul. Eu folosesc Instapaper pentru iOS si Readability pe computer in browser sau in Reeder.

  4. Abia astept. Folosesc Readability de ceva timp mai ales functia de a trimite articole straight to kindle si integrarea cu Reeder. Cum contentul multimedia nu este displayed asa de bine pe kindle, asteptam cu mare rabdare releasul pt iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*