iPhone 3G – tura a doua de zvonuri

sunt doar speculatii pe baza unei descoperiri facute de Zibri (nenea ala care ne-a dat ziPhone).

se spune ca editia a doua de iPhone (aka iPhone 3G)va avea camera camera de 5 megapixeli, va suporta carduri SD. nu prea cred ca vor face slot de SD dar macar un cititor extern infipt in dock ar fi interesant…

da camera video nu ne dai, apple?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. salutare. am si eu “o mica” problema cu iphone-ul.pina azi dim,toate bune si frumoase,in legatura cu partea video care era pe el.insa de dim,cind am deschis ipod-ul pe video,nu imi mai vedea nici un videoclip.eu am instalat pe el cele 2 programe,swap itunes si swap photo,asa ca cel putin la partea video merg cu 2 calc.partitia mai mica o vedeam,insa pe cea mare de app 6 gb………..pauza.le-am tot fatait pe calc,cand la unul,cind la altul,i-am tot dat swap……..nimic.insa ce este ciudat ,este faptul ca atunci cind ma cuplez la playerul de la pc si ma uit la info,sau ceva de genul asta,imi arata ca am………un nr de poze si am o dunga portocalie care imi ocupa cam cei 6 gb,dunga pe care o denumeste”other” . acus este clar ca acea dunga sunt acele videoclipuri si concerte video,insa nu le pot vedea pe tel,deoarece pe tel imi arata”no videos” ,asta dupa ce le-am debifat eu in ideea de a goli memoria,iar daca le bifez la loc si ii dau sincronizare,imi trage acele melodii in spatiul care a mai ramas gol,nicidecum sa imi streaga dunga portocalie si sa imi traga peste ea…………so………..care este problema?s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?rog mult daca puteti sa ma ajutati.nu vreau sa incerc tot felul de combinatii,sa il zapacesc si mai rau….. multumesc anticipat.

  2. @stupidddd: iti recomand calduros o formatare si mai multa atentie cind vine vorba de anumite aplicatii… asta inainte sa ai si alte probl cu el…

  3. Am avut si eu aceeasi problema dupa ce am instala “Kb2 sau Kb”. Dupa ce l am dezinstalat a revenit la normal.

  4. problema este ca eu nu stiu ce sa dezinstalez si ce nu,ca sa isi revina,asta daca isi revine.am dezinstalat swap itunes,dar degeaba. m-am gandit sa dezinstalez tot ce am pe el,in afara de cele originale…………oare o avea efect?

  5. am avut şi eu problema asta, dar nu am scăpat fără o formatare, aş fi putu încerca prin ssh, în private/aplications, aveam undeva o arhivă care îmi apărea cu extensia .rar, care nu cred că ar fi avut ce căuta acolo, de vreo 4 gb, însă nu m-am riscat. Un restore este cea mai bună variantă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*