iphone 2.0 mai aproape de GPS

daca am lasat la o parte info despre iPhone pt citeva zile este pt ca nimik din ce a aparut nu mi s-a parut ineresant. si au fost zeci de noutati. dar stii ca le filtrez si dau mai departe doar ce e important, nu?

versiunea urmatoare de Maps (cea care vine cu 2.0) va avea un live tracker. asta inseamna ca se apropie de gps. mda, stiu ca navizon are deja asa ceva, dar era pacat ca baietzii de la apple si de la google sa nu copieze si sa desavirseasca jucaria.

din pacate inca se va baza pe trilocatie. adik 2 antene gsm si o retea wifi sau edge. si cum in romania stam cam prost cu asta dar si cu google maps.. jucaria noua nu va insemna f mult.

un user de iPhone din statele unite va avea parte de toata distractia. daca o adaugi la actulele functii google maps care functioneaza excelent in miami, povestea cu falsul GPS va bine primita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*