Ce inseamna sa ai un back-up bun

Prima regula este sa nu ai doar un singur back-up. Da, stiu, exista persoane care nu au nici macar un singur back-up.

Restul regulilor suna asa:

1. Local backup (External Disk/Time Machine/Time Capsule) is a backup purely against hard drive failure and nothing else. If this is your only backup strategy, it is not good enough!.

2. If data doesn’t exist in at least 3 places, it isn’t backed up. Use internet backup services. If I could recommend only one, it would be Dropbox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Sincer articolul m-a pus pe ganduri. E drept ca am Time Machine dar el nu iti salveaza datele de un posibil incendiu sau orice dezastru…

  2. @Evan Punkt: se stie deja cum arata lock screen-ul de iOS 7.1. Exista deja 7.1 beta 4 si se stie cum arata. Dar, evident, se poate modifica pina la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*