Facebook lanseaza Paper

Ai stat vreodata pe Facebook si ti-ai dorit ca sa vezi toate articolele precum un ziar? Stiu, nici eu.

Lasand gluma la o parte, Paper de la Facebook chiar asta face. Iti prezinta linkurile postate pe Facebook de prietenii tai intr-un format mult mai atractiv. Nu este interfata aplicatiei pe care o ai deja acum, ci o applicatie noua.

Trebuie sa spun ca Paper arata foarte bine, dar mi se pare inutila. Aplicatia apare in AppStore pe 3 februarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Flipboard face acelasi lucru si iti poti seta mai multe conturi de social media. Useless.

  2. @Sebastian: Flipboard este primul lucru la care m-am dus cu gandul. Este o aplicatie buna pentru iPad, dar pe iPhone e prea mic ecranul pentru asta.

    L-am folosit la inceput pt ca era interesant si intre timp am renuntat. Iar o aplicatie care foloseste doar Facebook nu e de ajuns. Pe Facebook e plin de poze personale sau de articole din ziare. Nu ma ajuta cu nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*