Ce-i mai lipseste?

Ei, acum ca iPhone OS 4.0 este la doar citeva luni distanta, ce-i mai lipseste telefonului tau? Ai vrut multi-tasking? Ai primit! Ai vrut sa asculti muzica si sa primesti telefoane de pe Skype cu telefonul in buzunar sau cu alta aplicatie deschisa? Ai si asta!

Mda, firmware-ul 4.0 nu va rula pe iPhone 2G. Dar la ce te asteptai? E doar un telefon vechi de 3 ani deja. Si in plus 2G este jailbreakuibil si deblocabil pe viata, asa ca va avea mereu ceva in plus.

Si tine minte ca asta a fost doar un Preview. Adevaratul Firmware 4.0 va aduce si alte noutati.

A mai ramas ceva: Flash? Chiar iti pasa?

Ca sa nu mai zic ca in vara vom vedea si un nou hardware. Asa ca eventualele discutii legate de capacitatile fizice ale iPhone vor fi si ele spulberate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. @dorin_zix: am mai avut discutia asta si cu altii. Chiar nu intru pe site-uri cu flash. nu ma tenteaza niciun 220 sau trilu si nici site-uri pe care poti sa vezi animatii sau reclame in flash.
  chestia cu transferul e simpla: oricine poate sa faca apoi transfer de muzica, apps sau video si asta duce la piraterie. ei nu vor sa incurajeze asta. Nu inseamna ca sunt de acord cu Apple, dar le inteleg pct de vedere.

  Copiatul pe SIM la ce iti foloseste? Eu tocmai am pierdut un SIM. Dar am contactele in 2 computere, un iPad si pe net si nu imi pasa. Le-am important odata, la inceput si gata. Nu folosesc 3 telefoane sa am nevoie sa schimb acelasi sim in toate.

 2. @lauren83ro: vei putea sa folosesti tastaturi externe (chiar si in marime naturala) cu iPhone si aplicatiile vor avea acces la video camera. Adica ceva gen Facebook va putea sa filmeze si sa editeze video direct din aplicatie.

 3. @andreybej: pai acum raspunzi cu un singur tap. cit de greu poate sa fie? ca sa nu mai zic ca daca folosesti un headset raspunzi din buton.

  @ovidiu: 1. da, ceva gen Intelliscreen e bun, dar prefer deocamdata eleganta unui push notifications.
  3. teme pentru home screen sunt acele imagini din spatele icoanelor.

  s-a rezolvat si povestea cu primitul mailurilor de la birou. vei avea inclusiv SSL VPN. Pentru restul ai aplicatii in AppStore.

 4. "Si in plus 2G este jailbreakuibil si deblocabil pe viata, asa ca va avea mereu ceva in plus." La ce te refereai Boio cand ai spus ca 2G este deblocabil pe viata? Exista posibilitatea sa il faci deplocabil pe viata sau ii faci update la 3.1.3 cu jailbrake si unlock si asta este ca versiunea 4 nu mai merge oricum pe 2G

 5. @Alice: pe intelesul tuturor, metoda de deblocare a iPhone 2G e bazata pe un defect de hardware. Apple nu s-a mai obosit sa updateze baseband-ul, asa ca el poate fi deblocat indiferent de firmware, daca folosesti pwnage tool la upgrade.

 6. salut. eu as fi vrut sa am mai multe optiuni in ipod, cum ar fi egalizator, sunt decat acele presetari in settings, dar un buton de EQ nu strica. si nu inteleg nici acum de ce iphone 2g si 3g se aude mult mai tare in casti decat 3gs. (am probat la mai multe telefoane, asa este la toate) de ce au facut un pas inapoi? sunt curios cum va arata noul iphone 4g, o carcasa unibody ceva en ipad de aluminiu, ar fi o bijuterie.

 7. @adrian boioglu: e important sa po?i sa schimbi tonul de apel la SMS . Cazul meu: alarma de la casa îmi trimite SMS-uri când e un eveniment.Evident ca eu noaptea nu aud când îmi vine un sms

 8. @adrian ce vrei sa spui cu "s-a rezolvat cu 3G-ul".Te referi ca se rezolva doar cu jailbreak?
  P.S. Link-ul nu duce niciunde.

 9. @Munteanvali: mda, poti sa faci altceva: seara schimbi tonul de SMS pentru orice SMS. presupun ca prietenii nu dau sms-uri aiurea dupa 12 noaptea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*