Twitter for iPhone

Twitter a facut azi o miscare geniala: a cumparat cea mai buna aplicatie pentru iPhone (dintr-un anumit punct de vedere). Ma refer la Tweetie.

Aplicatia este cea care atunci cind a aparut in versiunea 2.0 a fost oferita nu ca upgrade gratuit, ci ca si o noua aplicatie.

Partea mai buna este ca Twitter va oferi jucaria in mod gratuit tuturor sub numele de “Twitter for iPhone”. In plus, developerul Tweetie incepe lucrul la versiunea pentru iPad.

Tweetie este de departe cea mai buna aplicatie de Twitter din AppStore. Interfata inovativa a primit in 2009 un Apple Design Award. Dupa aceea a fost copiata de multi developeri, dar parca nimeni nu a reusit sa-l intreaca.

Chiar mi se parea ciudat ca Tweetie nu a iesit in varianta pentru iPad inca din primele zile. Acum sunt convins ca voi putea sa folosesc cea mai buna aplicatie atit pe iPad cit si pe iPhone.

2 Comments

  1. @sandrubogdan: si eu vreau sa scap de toate app de twitter. echofon era ok, dar s-au prostit. Twitter zice ca in urmatoarele saptamani. nu au dat o zi exacta. probabil ca mai dureaza o saptamana developementul si inca una aprobarea Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*