Twitter for iPhone

Twitter a facut azi o miscare geniala: a cumparat cea mai buna aplicatie pentru iPhone (dintr-un anumit punct de vedere). Ma refer la Tweetie.

Aplicatia este cea care atunci cind a aparut in versiunea 2.0 a fost oferita nu ca upgrade gratuit, ci ca si o noua aplicatie.

Partea mai buna este ca Twitter va oferi jucaria in mod gratuit tuturor sub numele de “Twitter for iPhone”. In plus, developerul Tweetie incepe lucrul la versiunea pentru iPad.

Tweetie este de departe cea mai buna aplicatie de Twitter din AppStore. Interfata inovativa a primit in 2009 un Apple Design Award. Dupa aceea a fost copiata de multi developeri, dar parca nimeni nu a reusit sa-l intreaca.

Chiar mi se parea ciudat ca Tweetie nu a iesit in varianta pentru iPad inca din primele zile. Acum sunt convins ca voi putea sa folosesc cea mai buna aplicatie atit pe iPad cit si pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @sandrubogdan: si eu vreau sa scap de toate app de twitter. echofon era ok, dar s-au prostit. Twitter zice ca in urmatoarele saptamani. nu au dat o zi exacta. probabil ca mai dureaza o saptamana developementul si inca una aprobarea Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*