iPhone 3GS – rezistent la apa?

daca filmul de mai jos nu te convinge…

…atunci poate un iPhone Clasic spalat in chiuveta .

Nu incerca totusi cu propriul telefon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. aaaa …. nu cred ca e vorba despre un iPhone subacvatic.Tind sa cred ca mai de graba este o husa subacvatica.Nu inteleg de ce ai da 35-40 USD/EUR pe una,doar nu stai in piscina si te uiti la filme….(cel putin eu nu as face asta :D )

  2. Nu cred ca este vorba de un iPhone ci de o camera digitala subacvatica. Nu reiese de nicaieri ca ar fi un iPhone. Mare atentie ce-i faceti telefonului daca vreti sa-l mai folositi vreodata!

  3. re sall cine ma poate ajuta am un iphone 2 g cred am instalat versiunea de pe itunes si acum cere cartela ca pe a mea nu o recnosate ce pot face plz am nevoie de ajutor

  4. Eu mi’am scapat iPhone’ul 3G in vana,unde a stat aprox 1 min, si nu a mai functionat imediat dupa. L’am tinut intr’o cutie cu orez vreo 3 zile si acum merge fara probleme.

  5. Eu aveam iPhonul 2G in buzunarul pantalonilor si m-a prins ploaia de m-a udat la piele. iPhonul s-a udat si chiar daca l-am lasat 2 zile inchis la uscat nu mai merge touch-ul pe jumatatea de sus a ecranului.

1 Trackback / Pingback

  1. saunter.ro » Arhivă blog » iPhone 3GS ÅŸtie să înoate

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*