iPhone OS 4.0 jailbreakuit. Vine la vara…

Dev-Team a demonstrat astazi ca firmware-ul 4.0 poate fi jailbreakuit si ca o aplicatie din Cydia poate fi rulata pe el.

Ce sa zic, vestea e buna. Dar nu ne ajuta cu nimic deocamdata. Mai mult, Apple poate oricind sa isi dea seama ce greseli a facut si sa schimbe 4.0 pina la lansarea finala.

In other news, Multi-taskingul din 4.0 poate fi activat si pe 3G doar cu o schimbare de setari ascunse. Evident, pentru asta, iPhone 3G trebuie sa fie jailbreakuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. orice in afara de 3GS si Touch 3rd Gen poate fi jailbreakuit iar Apple nu poate face nimic impotriva asta… apropo de:

    "Mai mult, Apple poate oricind sa isi dea seama ce greseli a facut si sa schimbe 4.0 pina la lansarea finala."

  2. Partea cu jailbreak-ul pt mine nu mai e important? .Ultima conferin?? a lui steve m-a f?cut sa îmi vând iPhon-ul 3g si sa îmi iau un nexus one si in situa?ia mea vor mai fi si al?i

  3. nu-mi aparea pe pagina principala… acum apare. ciudat. imi aparea postul cu twitter pt iphone si apoi postul asta. am mai patit sa nu-mi apara posturi pe site si sa dau click pe un link de pe twitter si sa-mi apara direct pagina. anyway, faci jb la iPad? eu din ce in ce mai mult ma gandesc sa renunt la JB pt iphone. daca apare si 4.0, singura chestie care ma impiedica e pretul prea mare la iGO, dar in banii aia imi iau GPS dedicat si nu-mi mai bat capu cu aplicatii pe iPhone.

  4. chiar vroiam sa te intreb ce inseamna tethered sau untethered. nu gasesc nicaieri pe net care-i faza

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone OS 4.0 a fost jailbreak-uit. Aduce multitasking pe iPhone 3G. | Inspector Gadget - we inspect gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*