interfata iPhone OS 4.0

Interfata noului firmware 4.0 pentru iPhone este putin diferite. Clipul de mai jos ne arata cit de mult seamana cu … temele din Winterboard.


Stiu ca e tentant, dar sa nu te apuci sa downloadezi iPhone OS 4.0 de pe undeva si sa-l pui pe telefon. Mai ales daca nu ai developer account. Te vei trezi cu un telefon, probabil blocat definitiv si care nu merge bine cu iTunes inca.
Apropo, daca ai pierdul evenimentul de azi despre iPhone OS 4.0, poti sa il vezi pe apple.com aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Super tare iAd-ul. Sistem performant de advertising interactiv. Merge doar un USA. Super tare reclama cu mobilierul "back to school". Un joc interactiv unde alegi mobilierul si sa aranjezi o camera… si basca comenzile pe net pt. mobilier nou si locatiile magazinelor. asta da! Apropos, Muscle Nerd a jailbreakuit sistemul 4.0 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*