Concurs: Cit de diferit este noul boio.ro?

Iti mai aduci aminte de mesajul secret de aici? Apropo, textul era codat in Base64 si multi dintre cititorii boio.ro au fost suficient de inteligenti sa se prinda imediat.

Ei bine, ideea era simpla: cine tinea minte toate detaliile despre boio.ro avea sa fie castigator mai tarziu. Concursul de astazi este unul cit se poate de usor: cine listeaza cit mai multe diferente intre noul boio.ro si vechea tema castiga marele premiu al lunii ianuarie!

Poti sa enumeri diferente de texte, de culoare, de aranjare in pagina, nume de pagini, adaugari sau chestii care au disparut de pe pagini. Singura conditie este sa nu repeti ce au zis deja altii, in alte comentarii anterioare. Cu cit esti mai explicit in comentarii, cu atit ai sanse ca “indiciul” oferit de tine sa fie considerat valid.

Cititorul care indica mai multe diferente intre noul boio.ro si vechiul site este automat castigator pentru urmatoarele 5 aplicatii de iPhone / iPad sau Mac OS X care vor fi prezentate pe boio.ro. Si e vorba numai de aplicatii interesante.

Numaratoarea indiciilor corecte se face pe 22 ianuarie 2011. Cine comenteaza mai repede are sanse sa prinda mai multe “diferente” nementionate deja de un alt cititor boio.ro. Atentie: fiecare are dreptul la un singur comentariu!

Update: castigatorul concursului este ZeRoberto care a amintit primul 10 indicii valide. Dupa el s-au clasat, in ordine Marius si Ionut.

Nu ai castigat? Nicio problema! Pe boio.ro apar mereu concursuri noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ăsta da spirit de observație! - Staicu Ionut Bogdan
  2. Prima reclama pentru Verizon iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*