Ce ne-am face fara computere?

Clipul este o pardie. Si totusi, producatorii de filme inca mai livreaza povesti din astea.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nici nu ma asteptam sa devina asa faimos.Mai intai pe youtube,apoi pe gizmodo si parca si engadget iar apoi boio.ro.A mai aparut si pe alte situri.Filmuletul este incredibil,trebuie vazut.

  2. Super tare :D. Sa scoti o poza atat de clara din zoomul unui geam aparut intr-o reflectie :)). poza provenea dintr-un sfert de pixel :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*