ce aduce Macworld 2009?

mai sunt doar 2 zile pina cind incepe iar distractia. Apple participa pentru ultima data la Macworld, asa ca e timpul sa ne pregatim pentru jucarii noi.

Deocamdata avem zvonuri legate de un nou MacBook Pro de 17″ cu baterie care nu poate fi schimbata. ca sa nu mai zic ca exista informatii despre o baterie pe Silver-Zinc care o sa tina mult mai mult.

o sa avem, probabil, un iMac redesenat si un nou Mac mini. Eu astept un Time Capsule nou si ceva accesorii in plus (adaptoare de la Display port la alte mufe) pentru MacBook pro.

pe lista zvonurilor mai putin credibile intra iPhone Nano, iPhone de 32GB, un iPod Touch cu ecran mai mare sau un macBook Air cu ecran de 17 inch (poza e doar un mock-up)

tu ce vrei de la Apple de marti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*